központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

Köszönet

Kárászné

Tisztelt/Kedves Olvasó!

2015. áprilisában 2-3 hét alatt elment a látásom, kb. 80 %-ban, a színlátásom megszűnt. A gyógyszeres kezelés nem segített. Kerestem a megoldást. Eljutottam Dr. Eőry Ajándok orvos-természetgyógyászhoz Budapestre. Négy-öt akupunktúrás kezelésre reagált a szem rövid időre (2-3 óra). Eőry dr-tól hallottam, hogy itt helyben is van természetgyógyászat. Dr. Kemény János biorezonanciás kezelést javasolt. A színlátásom teljesen visszaállt, 0-24 órában. Köszönet a segítségért, a lehetőségért. Köszönet a szomszédoknak, ismerősöknek, a jóbarátoknak, a pozitív hozzáállásért. Emberségből jeles. Kezdek újra élni. Merek újra tervezni.

Kárászné, 2016. március
(dunaújvárosi lakos)

Varga Mariann

Varga Mariann vagyok, három kisgyermek édesanyja. Körülbelül három hónappal ezelőtt vettem fel a kapcsolatot Dr. Kemény Jánossal elsősorban az egyik gyermekem, a négyéves Dani betegsége miatt.

Akkorra Danival már több, mint egy éve szenvedtünk éjjel-nappal, mert folyamatosan, és nagyon gyakran fülgyulladást kapott, ami magas lázzal járt, mellette erős köhögő rohamai voltak (éjjelente többször is), súlyosabb esetekben nehézlégzés is fellépett. Az éjszakáktól előre rettegtünk, mert annyira köhögött, hogy nem segített rajta a víz, a homeopátiás szerek, csak a hörgőtágító. Szegénykém folyamatosan fáradt volt, nem tudta magát kipihenni a köhögő rohamok miatt. Az óvodába 3-4 napig járt, majd 1-2 hétig itthon volt betegen. Emiatt lemaradtunk az óvodai ünnepek többségéről, mint például farsang, húsvéti készülődés, anyák napja, és a karácsonyi ünnepségre is csak belátogattunk.

Minden alkalommal mentünk az orvosához, mindig kapott is valami gyógyszert az aktuális problémára. Aztán egyszer támadt egy ötlete, hogy Dani valószínű refluxtól szenved, tehát a gyomorsav okozza a köhögéseket, a gyakori gyulladásos-lázas betegséget, és a nehézlégzést is. Ettől kezdve jött a szigorú diéta: se csoki, se citrusféle, se hagyma, se kakaó stb. Mondani sem kell, mit jelentett ezek után számunkra a mikulás ünnepség, a húsvét, vagy egy kis csokoládéval körített rokonlátogatás.

A diéta ellenére viszont a betegség mégis újra és újra előjött, csak már nem 2-3 nap szünettel, hanem 5-7 nap is eltelt egészségesen. A háziorvos próbálkozott immunerősítőkkel, majd speciális immunerősítővel, aztán többféle homeopátiás szerrel, de a betegség mégis ismétlődött. Nem volt más választás, maradt a vérvételes allergiavizsgálat, ahová meg is kaptuk a beutalót, de szerencsére több hónappal később kaptunk időpontot, amit nem voltam hajlandó kivárni. Egyébként sem szerettem volna a klasszikus vérvételre vinni ilyen kicsi korban, ha elkerülhető. Szerencsére éppen ezekben a napokban találkoztam egy olyan reklámmal, amely a biorezonanciás allergiavizsgálatot hirdette.

Arról szólt a reklám, hogy azoknak a gyerekeknek különösen ajánlott ez a vizsgálat, akiknél gyakran fordul elő lázzal, felső légúti panaszokkal járó betegség. Ráadásul 4 éves kortól elvégezhető, és egy bőrhöz érintett érzékelővel végzik, így nincs fájdalom és azonnali eredményt ad. Ráadásul több 100 allergénre meg tudják nézni az érzékenységet mindössze 20 perc alatt. Nem is kellett nekünk kétszer mondani. Azonnal bejelentkeztünk.

Az ún. Voll-teszt ki is adta, hogy Dani elég sok mindenre érzékeny, de legfőképpen mindenféle tejtermékre, tejfehérjére, ami okozhatja nála a refluxra utaló tüneteket is. Ezt követően azonnal kaptunk új diétás ajánlást: semmi tejtermék és tejszármazék, amitől a betegsége még ritkábban jött elő, de mégis előfordult még havi 1-2 alkalommal, sokkal enyhébb változatban, de az alvás közbeni köhögő rohamok még maradtak. Ennek szerintünk a fő oka az, hogy az étkezések többsége máshol ér egy négyéves gyereket, ahol akár véletlenül is kerülhet a kezébe nem neki való étel. Ezt egyszerűen lehetetlen elkerülni, így valami olyan megoldás kellett nekünk, ami csak a szűk családon múlik.

A Dani vizsgálatát végző doktor adott nekünk egy érdekes tanácsot, miután mindhárom gyerekünkre vonatkozóan tett fel kérdéseket: szerinte a szintén négyéves Léna lányunk néha előforduló köhögéses, fülgyulladással-lázzal járó enyhébb betegsége, és ekcémás tünetei, valamint a másféléves Gergő rendkívül rossz alvási szokásai szintén a tejérzékenységen alapulnak.

A tanácsát megfogadva elvittük Lénát is egy vizsgálatra, ahol másik, de szintén biorezonancián alapuló gépet használtak, és valóban kihozta az eredményt, miszerint ő is érzékeny a tejtermékekre, és tejszármazékokra, csak nála ritkábban okoz betegséget, ami miatt nem is merült fel bennünk ez a gondolat. Ezen a második vizsgálaton már azt is javasolták, hogy érdemes lehet egy biorezonanciás kúrán részt venniük, ahol a tejérzékenységet tompítani tudják, illetve az egyéb allergiákat pedig megszüntetni. Ekkor kerestem fel az Egészségházban Dr. Kemény Jánost, mert a környéken itt tudtak pár napon belül fogadni.

A doktor úr tanácsára februárban kezdtük is az ikrek közös kezelését. A gyerekek az első két alkalommal még kicsit féltek, feszültek voltak, de amint megértették, hogy csak feküdni kell az ágyon, és várni a csipogást, ami a kezelés végét jelzi, már örömmel várták az újabb alkalmakat, és a legnagyobb „problémájuk” az lett, hogy ki melyik helyre feküdjön. Amikor rájöttünk, hogy a kezelés időtartama éppen annyi, amennyi idő alatt meg lehet enni egy nyalókát, már megvolt minden boldogság. Nagyon megszerették a mindig kedves Márti nénit, aki lelkesen kérdezgette őket a napi óvodai eseményekről, és az ikrek kérésére kíváncsian találgatta, hogy melyik nyalóka milyen ízű lehet. Boldogan fogadták a doktor bácsit, akinek mindig volt hozzájuk pár kedves és bíztató szava.

A kezelés eredménye nemcsak szembetűnő, hanem rendkívül gyors is volt. Már két hét után, ami négy kezelési alkalmat jelentett, az éjszakai köhögés eltűnt, és nem jött újra elő. A délutáni alvások és éjszakák néma csendben telnek. Semmi láz, semmi fülgyulladás, semmi nehézlégzés. Azóta mindketten megszakítás nélkül járnak óvodába, pedig ez idő alatt két vírus is végigsöpört a csoportjukban, amit ők el sem kaptak, sőt még a nátha is elkerülte őket. Így idén tavasszal már az óvodában ünnepeltük a farsangot, együtt készülődtek a többiekkel a húsvétra, és még előttünk áll a Dani első anyák napi ünnepsége, ahol azt sem fogom tudni, hogy mitől vagyok meghatva: a versikétől, vagy attól, hogy végre ő is ott lehet, mert EGÉSZSÉGES.

Köszönöm Egészségház!

2006 augusztusától vagyok beteg. Nyolc évig nem tudták megállapítani, hogy mi a betegségem. Nagyon erős, görcsös fájdalmaim voltak, szédüléses, fájdalmas rosszulléteim. A fejem és a bal vállam fájt, és a fájdalom kisugárzott a bal karomba, egészen az ujjaimig. Nem tudtam pihenni, mivel mindig akkor erősödtek a fájdalmaim, amikor lefeküdtem. A sok görcsös fájdalomtól nagyon merev lett a hátam és a vállam. Végül eljutottam odáig, hogy másfél hónapig egyáltalán nem tudtam lefeküdni. A bal fülem is annyira fájt, hogy már fájt a szél, fájt a hideg, a hangos szó is. Az egyensúlyommal is baj van, nagyon sokszor elesek. Egyedül nem is mentem sehová. Jártam orvostól orvosig, minden leletem negatív, ill. koromnak megfelelő volt. Kipróbáltam mindenféle kezelést, amit ajánlottak, gyógyszert, gyógytornát stb., végül már számolatlanul szedtem a fájdalomcsillapítókat, nemegyszer akár 6-8-at is naponta. Már nem érdekelt semmi, csak hogy ne fájjon és pihenni tudjak. Idegileg is kiborultam. Ekkor kaptam a kábítószertartalmú Durogesic tapaszt. Elkeserített, hogy erre van szükségem.

3 éve járok beültetett akupunktúrás kezelésekre, 4-6 hetente. Dr. Hegyi Gabriella küldött különböző vizsgálatokra, mert az akupunktúra hatására a görcseim enyhültek kicsit, lazább lett a hátam is, de még mindig nem tudták az okát, hogy miért fáj ez nekem ennyire és mitől szédülök. Egy kontrasztanyagos koponya MR vizsgálat mutatott ki eltéréseket az agyamban, felmerült a szklerózis multiplex gyanúja. 2014 februárjában kórházba kerültem, a vizsgálatok igazolták, hogy a betegségem valóban SM.

– A kórházban gyógyszereket kaptam, amiket azóta is szednem kell. – Továbbra is járok 4-6 hetente a beültetett akupunktúrás kezelésekre. – Közben járok meridián tornára és jógára is. – Otthon rendszeresen végzem a mágneses impulzer terápiát. – Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, végzem a gyakorlatokat, relaxálok sokat.

Az állapotom a felsoroltaktól tényleg javult, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy esténként le tudjak feküdni aludni. Mindig erős, görcsös fájdalmaim voltak továbbra is, bár tényleg enyhébbek, mint korábban. Egyetlen éjszakát sem tudtam végigaludni. A fülfájásom is enyhült valamennyit, de még mindig fájt.

Kemény doktor úr, mint a családunk orvosa többször javasolta már a biorezonanciás kezelést, de nem mentem, mert engem mindenhová vinni kell, a gyógyszerek miatt nem tudok autót vezetni, és nem akartam a családomra újabb terheket rakni. Végül 2015 őszétől hetente egyszer mégis elmentem biorezonancia kezelésre Dunaújvárosba, az Egészségházba. Ennek már lassan négy hónapja, és úgy tűnik, valami jelentősen változott. Nem tudom pontosan, melyik kezelés hatására, de jelentősen csökkentek a fájdalmaim. A hátam, bal vállam még feszes, de már sokkal kevésbé, mint volt. Esténként lefekszem aludni és minden fájdalom nélkül tudok reggelig aludni. Nagyon sokat alszom mostanában, mintha bepótolnám az elmaradt pihenést. Újra oda tudok figyelni a munkámra is. Nem úgy, mint a betegségem előtt, de azért érdemleges munkát tudok végezni megint. Fáradékonyabb vagyok, de legalább tudok pihenni.

A fent felsorolt kezeléseket évek óta csinálom, ami új, az a biorezonancia. Úgy tűnik, ez nekem nagyon sokat segít.

Visszamentem kontrollra a kórházba. Az orvosom nagyon megdicsért, megvizsgált, és mindenben javultam. Azt tanácsolta, hogy mindent csináljak ugyanúgy tovább, abba ne hagyjam, mert mindegy, hogy mi segít, a lényeg, hogy jobban vagyok.

Így aztán továbbra is szedem a gyógyszereket, járok meridián tornára és jógára, végzem az mágneses impulzer terápiát, folytatom az akupunktúrás kezeléseket, az agykontroll gyakorlatokat, relaxálok sokat, és mindenképpen folytatom a biorezonancia kezeléseket is.

Nagyon hálás vagyok Kemény doktor úr tanácsaiért, megértő, türelmes „meghallgatásaiért”, és hogy rábeszélt a biorezonanciára. Igaza volt, bárcsak már korábban mentem volna!

Majd elfelejtettem: a kezelésekre tömegközlekedéssel jövök-megyek, és el sem estem még út közben, és bátorságom is van egyedül nekivágni az útnak. Tényleg sokkal jobban vagyok.

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu