központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

szakembereink


reumatológus főorvos

Több, mint 10 éve tartok reumatológiai magánrendelést Dunaújvárosban az Egészségházban, szombatonként. Radiológiából, izotópdiagnosztikából, reumatológiából és mozgásszervi rehabilitációból szereztem szakvizsgát. Jelenleg reumatológia és mozgásszervi rehabilitáció szakrendeléseken dolgozom Kiskunfélegyházán és Kecskeméten.

Fő szakterületem a csont és ízületi megbetegedések, porc kopások, nagy- és kisízületi fájdalmak és gyulladások, gerincbántalmak, gerincsérv kimutatása, csontritkulásos betegségek kezelése.
Kezelési módszereim közé tartoznak gyógyszeres és fizioterápiás kezelések, alkalmazok lokálisan fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő injekciót, a minél előbbi fájdalom mentes gyógyulás elérése érdekében. Fürdő kezelések és gyógyászati segédeszközök felírása, lényegében az összes gyógyászati segédeszköz: bot, járókeret, kerekes szék, gerinc- és térdrögzítések, stb.

Amennyiben a beteg további vizsgálata szükséges, vagy emelt támogatású gyógyszer felírásához javaslatra van szükség, illetve tb finanszírozott kezelések kiírásához, háziorvosi beutaló szükséges a reumatológia szakrendelésre címezve.

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu