központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

szakembereink


Radiesztéta

Válaszokat kap tőlem olyan kérdésekre, amelyekről nem is tudta, hogy fel kell tenni!

Olyan fantasztikus és izgalmas párhuzamos valóságot tárok fel Önnek, önmagáról, melynek során választ kaphat olyan kérdésekre, amikről azt sem tudta, hogy fel kell tennie.

Megismerheti testének eddig rejtőzködő másik oldalát, amelyik nem szól, mert nem fáj, nem látszik, érzékszerveivel nem tapasztalja meg. De ha ott baj van, akkor az nagyon nagyot rúg ezen az oldalon. A nem látható oldalt energia testnek nevezzük. Hűségesen szolgálja, védelmezi önt, miközben záporoznak rá a különféle ártalmak. Kérem, higgye el nekem, megérdemli a törődést, ápolást, szeretetet.

A Földsugárzások és következményei minden betegséggel összefüggésben vannak. Gondolt már arra, hogy az Ön, családja, gyermeke egészségi problémáit mennyire a Földsugárzások okozzák? Jó lenne tudni, hogy az Ön által fogyasztott étrend kiegészítők mennyire jók az Ön számára? Már úgy érzi, hogy az allergiák, fejfájások, alvási nehézségek és más bajok leküzdhetetlen velejárói az életének? Szeretné tudni előre, milyen betegségek veszélyének van kitéve?

Mindenki tudja, hogy nagyon sok ártalmas vegyi anyag kerül a testébe, de ki tudja, hogy mégis mennyi és az mennyire veszélyes. Ön most abban a kitüntetett helyzetben van, hogy válaszokat és megoldásokat kaphat a további életét meghatározó egészségi és környezeti kérdésekre.

Fedezze fel velem testi állapotának rejtett titkait! Nyújtsa a kezét és én kivezetem korunk fojtó betegségmocsarából. Ehhez segítségünkre van egy kiváló tudomány: a RADIESZTÉZIA. Húsz év tapasztalatával és ennek az ötezer éves tudománynak korunk elvárásaihoz igazításával segítek Önnek és családjának a boldog, egészséges, hosszú élet megtapasztalásában.

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu