központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

GERINCJÓGA

A jóga az önfelfedezés útja saját tapasztalataidon, megéléseiden keresztül, egyre mélyebben és mélyebben. Ezen az úton indultam el én is és most szeretnék, az általam szervezett programokkal lehetőséget biztosítani a belső átalakuláshoz, újjászületéshez az önismeret útjára lépőknek.
Csak is a megélésen keresztül lehet eljutni a megszabaduláshoz. Átélés nélkül a tanítás filozófia marad, egy elmélet a fejben. Ezért a legfontosabb, hogy az itt és most saját valóságoddá, igazaddá váljon az átélés által. Vagyis megélni önmagad itt és most, a jelenben, tudatosan, folyamatosan tapasztalni önmagad, ha ez még nem is a valódi lényed, a valódi Én. Megéled önmagadról azt, ami most van, azt aminek most éppen tapasztalod magad. Így egyre mélyebben lévő kapuk nyílnak ki benned, egyre mélyebben éled át önmagad (így a szellemi tanításokat, felismeréseket is), ami még mélyebbre visz, míg végül hazatérsz…

Viszont a hétköznapok szétszórt, alacsony tudatossági és energia szintjén kiváltságos eset a mélységeidet megtapasztalni, sőt folyamatosan azt élni. A legtöbb embernek nem sikerül. Ezért fontos a folyamatos gyakorlással a magas energia és tudat szint fenntartása. Aki tudatosan az emelkedés, tisztulás útját választotta, célszerű erőfeszítéseket tennie és nem évekig beragadni egy megoldandó feladatba, egy szinten. Számos gyakorlati technika létezik, ami segít felszámolni a belső akadályokat, elakadásokat, kinyitni a kapukat. Ilyen a jóga, az Osho aktív meditációs technikái, transztánc, transzlégzés stb. Mindegyik a maga módján segít tovább utadon.

A változás sokszor lassan történik, szinte észrevétlenül, csak évekkel később, visszanézve látszik. A változás mértéke az lesz, hogy az életedet milyen minőségben éled, mennyire íródott át a mély belső megélés a mindennapjaidra. Ezért ne keseredj el, ha nem látod a benned végbe ment változást. Folytasd tovább, úgysem tudsz mást csinálni... mert csak egy út van, ELŐRE.

Rendszeres programok:
Gerincjóga: kedd 17.30-19.00
Osho meditáció: kedd 19.00-20.00
Energetizáló jóga: csütörtök 18.00-19.30

A foglalkozásokat tartja:Kiss Tamás Benedek

További információk: www.spiritelet.hu

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu