központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

kahi healing

Mi is a Kahi Healing?

A Kahi Healing Tom Rietdorf által kifejlesztett új és egységes, mindenkinek szóló gyógyítási koncepció a legújabb tudományos és szellemi ismeretekre alapozva.

A Kahi Healing négy szinten történik: a test, a lélek, a szellem és az elme szintjén.

A Kahi Healing összekapcsolja a HKO-t (hagyományos kínai orvoslást) az indiai csakratudománnyal, a kvantum- vagy mátrixgyógyítással és a legújabb orosz gyógyítási technikákkal. Ezeknek az egyedi kombinációknak köszönhetően a Kahi Healing egy erőteljes és egységes rendszerré áll össze, ami a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzákötve.

A Kahi Healing segítségével az aktuális állapotától függetlenül a teremtés eredeti állapotának a visszaállitását érhetjük el. 

Betegség esetén nem számít, hogy traumatikus élményből vagy balesetből kifolyólag alakult ki, sőt a helytelen életmód miatt degenerálódott vagy műtét során eltávolított szerv regenerálódása is lehetséges az információs mezők által.

A Kahi Healing nagy hatással van az élet minden területére. A tudatalatti blokádok oldása által jelentősen javulnak  családi kapcsolataink, elérhető az anyagi függetlenség, megtapasztalhatóvá válik az ideális párkapcsolat, és kiváló önismeretre tehetünk szert. A Kahi Healinggel elérhetővé válik mindannyiunk közös célja, a boldogság állapotának megtapasztalása.

A Kahi Healinggel képessé válunk a kiteljesedésre és az ideális élet megteremtésére. Ezáltal a Kahi Healing az első négy dimenziós egységes gyógyítási koncepció.

A Kahi Healing gyógyítási koncepció több éves fejlesztés után 2011-ben indult Németországban. Magyarország mint harmadik ország már 2012 elején csatlakozott, és az oktatás teljes körben magyar nyelven történik. Így folyamatosan végeznek Kahi Healing okleveles Practitionerek és országszerte alkalmazzák a gyógyítási koncepciót.

A Kahi Healinget Dunaújvárosban Kiss Ferenc képviseli.

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu