központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

szakembereink


gyógymasszőr, kineziológia, kahi healing

Lassan találtam meg a hivatásomat. Sok minden érdekelt és érdekel most is és lassan tudatosult bennem, hogy egy képességem mindenhová elkísér: az együttérzés képessége az azonosulás a másik élőlény helyzetével.

Ennek a felismerése késztetett arra , hogy az eddigi kedvtelésből végzett tanulás és segítés hivatás szintű mélységet és irányt kapjon. Így nem meglepő, hogy-nem túl egyenes úton-géplakatosból -  mentő szakápoló lettem  és maradtam 7 izgalmas éven át.

A boldogságos mámort csak egy nagyobb szerelem válthatta le, a család. Hogy sokat lehessek velük, gyógymasszőr lettem . A segítés, a gyógyítás öröme újra megadatott. Megtapasztaltam, hogy a masszázzsal nem csak az izmokra lehet hatni,  hanem az izületekre, mirigyekre, idegrendszerre, emésztésre , látásra, hallásra is, és igazolva láttam harcművészet-tanáraim tapasztalatát: lágy érintés mélyebbre hatol.
További módszereket kerestem. Új távlatok nyíltak a Su Jok, a kiropraktika (csontkovácsolás), a reflexológia (közismert - de nem pontos - nevén talpmasszázs), az energiamasszázs, a kineziológia megismerése által.

Innen egyenes út vezetett el új “szerelmemhez” a Kahi Healing-hez, mely módszer  ötvözi a már bizonyított hatású kínai, indiai, orosz  népi gyógyítást a kvantumfizika újabb eredményeivel. (bővebben: www.kahi-healing.hu)
Mindezt szeretettel , elfogadással, figyelemmel és kézzel, szellemmel, lélekkel.

Segíteni másoknak, figyelve és figyelembe véve testüket, lelküket szellemüket. Elménk nyugtalan zaját csendes lelkünk, testünk betegségeivel kiabálja át. Bennünk van a gyógyulásunk kulcsa, csak meg kell hallanunk.

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu