központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

szakembereink


Krízis szakirányú tanácsadó szakpszichológusHúsz éve dolgozom a segítő szakmában, sok tapasztalatot szereztem a prevenció /megelőzés/ területén, az egyéni tanácsadás és csoportos tréningek vezetése során is.

Szakpszichológusként azoknak kívánok segíteni, akik a stresszes hétköznapok rohanó világában valamilyen elakadással küzdenek. A lelki eredetű panaszok sohasem egyedül jelentkeznek. A különféle tünetek feltárása során célom a felborult lelki harmónia visszaállítása. Elsősorban párkapcsolati, házassági krízisekben és nevelési helyzetekben igyekszem a hozzám forduló kliensekkel együtt megtalálni a lehető legjobb megoldást. .Az életvezetésünk során tapasztalt diszharmónia /kiegyensúlyozatlanság/ mögött állhat sok esetben munkahelyi, egzisztenciális konfliktus is.

Gyakran találkozom a hangulatingadozás és szorongás tüneteivel, az elengedés nehézségeivel és a gyász okozta magánnyal is. A tanácsadási folyamat során az életkori krízisek, az önelfogadás és önbizalomhiány kezelésével is foglakozom.

Minden esetben fontosnak tartom megtalálni, és személyre szabottan használni az általam elsajátított terápiás technikák közül azokat, ami a kliens /a hozzám fordulók/ élethelyzetéhez, és problémájához legoptimálisabban igazodik.

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu