központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

Dohányzás és egyéb
szenvedélybetegségek kezelése

Hogyan lehet elvonási tünetek nélkül leszokni a szenvedélybetegségről? Mi kell ahhoz hogy könnyen, kínlódás és utóhatások nélkül egy életre búcsút mondjon például a dohányzásnak?

Természetesen ahhoz, hogy igazán eredményes legyen, elengedhetetlenül szükséges a jelentkező elhatározása és aktív közreműködése. A sikerhez több (esetenként sok) egymásra épülő kezelés szükséges.

Számos eljárás létezik arra, hogy megszabaduljunk szenvedélybetegségünktől, legyen az a dohányzás, az alkohol, vagy a drogfüggőség. Azonban nem mindegy, hogy milyen módszert választunk a leszokáshoz. Ahogy a módozatokban, úgy az eredményességükben is hatalmas különbségek vannak. Ha rosszul választunk, akkor nemcsak az eredmény marad el, hanem még kudarcélményünk is lesz, nem beszélve a felesleges költségekről.

A dohányzásról leszokni semmiképpen sem egyszerű, még segítséggel is igen nagy elhatározás és akaraterő szükséges hozzá. Az Egészségházban olyan programot kínálunk Önöknek, amellyel a leszokáskor felmerülő számos mellékhatás (súlygyarapodás, idegesség, pótcselekvések) kiküszöbölhető, illetve a nikotin-éhség és a dohányzási szándék is jelentősen csökkenthető!

A szenvedély az ember érzelmi világában keletkezik és csak később jelenik meg a fizikai (testi) síkon. Minden, ami az emberrel az életében megtörténik, elektromágneses lenyomatot hagy és azt a szervezete élete végéig megőrzi. Ezt hívják biológiai lenyomatnak, idegen szóval: engramnak. A megoldás titka is ebben rejlik: meg kell szüntetni azt az elektromágneses lenyomatot, azt az érzelmi blokkot, ami a cigarettázást (szenvedélybetegséget) kiváltotta, így a szervezetnek többé nem lesz szüksége a dohányzásra. Emellett aktívan méregtelenítünk - a felhalmozódott káros anyagok kiürítésével tehermentesítjük sejtjeinket, rendezzük az anyagcserét, a károsított emésztőrendszert, immunrendszert. Mindezekkel utat nyitunk a sejtek újjáépítésének, a szervezet regenerálódásának.

A módszerünk abban tér el a többitől, hogy magát az okot szünteti meg, így a visszaesés esélye minimális.

Jelentkezzen a kezelésre még ma, hiszen az első lépés az elhatározás!

Bejelentkezés és bővebb információ: +36 (20) 584-2942 munkanapokon 12-15 óra között.

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu