központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

szakembereink


Lézersebészet, általános sebészet

1976 óta dolgozom általános sebészként. A hagyományos műtéti technikák mellett 1990 óta foglalkozom lézersebészettel. Több évig ennek a szakterületnek az oktatójaként is dolgoztam.

Az általános sebészet területén a lézertechnikát elsősorban bőrfelszíni elváltozások kezelésére tudjuk alkalmazni. Kiváló kozmetikai eredményt biztosít jó sebgyógyulás mellett.

Alkalmazási területek:

  • anyajegyek eltávolítása, természetesen szükség esetén szövettani vizsgálattal;
  • szemölcsök kezelése;
  • tyúkszemek eltávolítása;
  • jóindulatú, kozmetikai problémát okozó bőrelváltozások megoldása.
A lézertechnikával nagyon jó hatásfokkal kezelhető a sok kínlódást okozó benőtt köröm. A mátrix eltávolításával pedig véglegesen megoldható ez a fájdalmas, kellemetlen betegség.

Járóbeteg rendelés keretében kezelhető, gyógyítható ezzel a módszerrel a kizáródott aranyér, a végbél berepedés, kiváltva a több napos kórházi ellátást. Az vázolt esetekben CO2 lézerrel dolgozom.

Ez évtől rendelkezésemre áll egy új technológia, egy Q kapcsolt Nd-Yag lézerkészülék, amellyel lehetőség nyílt a körömgomba gyógyítására, valamint tetoválás eltávolítására a bőr sérülése nélkül. Ez a lézer kiváltja a számos mellékhatást okozó, drága gombaellenes gyógyszerek szedését. A megunt vagy elrontott tetoválások pedig testtájtól függetlenül eltávolíthatók, elhalványíthatók.

A rendelésen természetesen lehetőség van hagyományos, ambuláns sebészeti beavatkozások elvégzésére, akár szövettannal kiegészítve, valamint konzultációra.

A magánrendelésem 1995 óta működik Dunaújvárosban. Szombatonként 9-11-ig, vagy igény esetén tovább tart a rendelés.

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu