Így előzhetjük meg az influenzát

Az influenzától megvédhetjük magunkat, ha kerüljük a kapcsolatot a fertőzött személyekkel. Ha mi betegednénk meg, akkor a tünetek enyhüléséig a közvetlen hozzátartozókkal kerüljük a közvetlen érintkezést.

Tartsuk be az általános személyi higiénés szabályokat, tüsszentés, köhögés esetén mindig mossunk kezet.

Köhögéskor, tüsszentéskor lehetőség szerint tartsunk zsebkendőt a szánk és orrunk elé.

A használt zsebkendőket azonnal ki kell dobni a szemétgyűjtőbe.

Az influenzajárvány idején a megszokotthoz képest is érdemes gyakrabban kezet mosni szappannal, ajánlott a kézfertőtlenítő használata is.

Gyakran szellőztessünk azokban a helyiségekben, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

Hordjunk magunknál kézfertőtlenítő gélt, melyet a nap folyamán minél többször használjunk. Pl. kilincsek, pénz érintése után. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk több vitamint és tartózkodjunk sokat a friss levegőn!Úgy vélem, hogy a tünetek megjelenésekor a velünk együtt élőktől illetve a velünk rendszeres kapcsolatban lévőktől elkülönülnünk már nincs sok értelme.

A higiénés szabályokat hasznos betartani, de mindenkit intek attól, hogy sterillé tegye a környezetét, mert életveszélyes! A kézfertőtlenítők, fertőtlenítő szappanok nagymértékben csökkentik a bőr védekezését, a steril környezet az immunrendszer működését, edződését blokkolja.

Igen jó a tapasztalatom a homeopátiás szerekkel – így az Influenzinummal, az Oscillococcinummal, a Vincetoxinnal – mind megelőzésre, mind a tünetek csökkentésére és a gyógyulás gyorsítására.

A vitamin és ásványi sók a hiány csökkentésével javítják az immunrendszer védekező készségét.

A biorezonancia nyújtotta segítségről több cikkünk is tájékoztat…

Dr. Kemény János

Leave a reply