• Dunaújváros, Liget köz 7.
 • info@egeszsegert.hu
 • Bejelentkezés munkanapokon 12-15 óráig: +36 20 584 2942
 • Így előzhetjük meg az influenzát

  Az influenzától megvédhetjük magunkat, ha kerüljük a kapcsolatot a fertőzött személyekkel. Ha mi betegednénk meg, akkor a tünetek enyhüléséig a közvetlen hozzátartozókkal kerüljük a közvetlen érintkezést.

  Tartsuk be az általános személyi higiénés szabályokat, tüsszentés, köhögés esetén mindig mossunk kezet.

  Köhögéskor, tüsszentéskor lehetőség szerint tartsunk zsebkendőt a szánk és orrunk elé.

  A használt zsebkendőket azonnal ki kell dobni a szemétgyűjtőbe.

  Az influenzajárvány idején a megszokotthoz képest is érdemes gyakrabban kezet mosni szappannal, ajánlott a kézfertőtlenítő használata is.

  Gyakran szellőztessünk azokban a helyiségekben, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

  Hordjunk magunknál kézfertőtlenítő gélt, melyet a nap folyamán minél többször használjunk. Pl. kilincsek, pénz érintése után. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk több vitamint és tartózkodjunk sokat a friss levegőn!  Úgy vélem, hogy a tünetek megjelenésekor a velünk együtt élőktől illetve a velünk rendszeres kapcsolatban lévőktől elkülönülnünk már nincs sok értelme.

  A higiénés szabályokat hasznos betartani, de mindenkit intek attól, hogy sterillé tegye a környezetét, mert életveszélyes! A kézfertőtlenítők, fertőtlenítő szappanok nagymértékben csökkentik a bőr védekezését, a steril környezet az immunrendszer működését, edződését blokkolja.

  Igen jó a tapasztalatom a homeopátiás szerekkel – így az Influenzinummal, az Oscillococcinummal, a Vincetoxinnal – mind megelőzésre, mind a tünetek csökkentésére és a gyógyulás gyorsítására.

  A vitamin és ásványi sók a hiány csökkentésével javítják az immunrendszer védekező készségét.

  A biorezonancia nyújtotta segítségről több cikkünk is tájékoztat…

  Dr. Kemény János

MyMail WordPress Plugin free