A sport és a modern gyógyászat

Dunaújváros mindig is a hazai sportélet fellegvára volt. Mivel jelentős nemzetközi eredmények eléréséhez mára már nélkülözhetetlenné vált az élenjáró egészségügyi háttér, jelentős beruházásokat hajtottunk végre az elmúlt évben. Az egyik ilyen kiemelkedő terület a bioreguláció.

Azért is esett erre a választásunk, mert számos hazai példa van a sikeres alkalmazásra (vízilabda, kézilabda, gyorskorcsolya, tornász válogatott) és hasonló technológiát használ pl. a svájci olimpiai válogatott, a Bayern München, több NHL és NFL és NBA sztár is. Az Egészségházunkban igénybe vehetőek további, kiemelten a sporttal kapcsolatos szolgáltatások is (lágylézer, akupunktúra, számítógépes talpvizsgálat, arteriográfia, terhelhetőségi és egészségszint-felmérés).

Korábban már vendégünk volt Lednyiczky Gábor bioinformatikus, aki a bioregulációs technológia nemzetközi szaktekintélye, aki a Columbia egyetemen közelebbről is megismerkedhetett a technológia aapjaival, valamint Ross Adey munkásságával, aki az elektromágneses tér és a biológiai ablakok összefüggését vizsgálta. Az 1997-es év „Természetgyógyászatért Díj” egyik birtokosa. 2000-ben bioenergetikai szakon kiváló minősítésű természetgyógyászati vizsgát tett. Később a mágnes terápia holisztikus szemléletű programozásában alkalmazta ez irányú tudását.

Az Egészségházban Lednyiczky Gábor támogatásával és állandó tanácsadásával végezzük a biorezonanciás kezeléseket, melyeket minden esetben megelőz egy részletes elbeszélgetés a tünetekről és a kezelési lehetőségekről.

Érdeklődjön a következő telefonszámon: +36 (20) 9422-965.

Leave a reply