Gyógyító macskadorombolás és biorezonancia?

A dorombolás a macskák sajátossága, és a tigrisek kivételével minden méretű és formájú macskaféle dorombol. A macskák dallamos dorombolása azonban nem csak a boldogság kifejezésére szolgál. A macska dorombolása valójában egy természetes gyógyító mechanizmus, berregő-vibráló, 20 és 140 Hz közé eső frekvenciájú hangjelzés.

Talán nem is annyira bolondok azok a macskás hölgyek. Tulajdonképpen a macskák inkább egészségesek az emberi szervezet számára, mint károsak. Az állatterápiákról már rég tudni, hogy sokat segítenek egyes betegségek legyőzésében, így van ez a macskadorombolás esetében is. A 20 és 140 Hz közötti vibrációt keltő dorombolás bizonyítottan csökkenti a stresszt, a nehézlégzést, csökkenti a szívinfarktus kialakulásának kockázatát és erősíti a csontokat. A macskarombolás egy természetes biorezonanciás megnyilvánulás.

A dorombolás jótékony hatással van a csontfejlődésre, a csontok és a bőr egészséges állapotának megőrzésére. Végeztek olyan kísérleteket, amelyekben azt vizsgálták, milyen hatással van a törött emberi csontok gyógyulására. Kiderült, hogy azoknak a betegeknek a csontjai gyorsabban gyógyultak, akiknek macska dorombolt az ágyukban, amíg lábadoztak, így nagyon sok ortopédorvos a dorombolás frekvenciájával azonos berendezést használ.

  1. Csökkenti a stresszt. Kedvenc háziállatunk megnyugtatja feszült idegeinket.
  2. Csökkenti a nehézlégzést a macska nem csak saját maga, de az ember számára is.
  3. A dorombolás fizikai szinten képes csökkenteni a magas vérnyomást.
  4. Egészségesebbek lesznek a csontok. Jobban gyógyulnak a törött csontok, amennyiben a szervezetet 25-50 Hz közötti vibráció éri.
  5. A legújabb kutatások azt mutatták ki, hogy akár 40 százalékkal is képes a szívrohamok esélyét csökkenteni.
  6. A dorombolás segít a fertőzések és gyulladásos folyamatok leküzdésében.
  7. Ezen vibrációk a lágyrészek betegségeinek gyógyulásához is hozzájárul (izmok, szalagok).

A Minnesota strong Institute tudósai több mint négyezer macskatulajdonos egészségügyi vizsgálata alapján arra jutottak, hogy a macskatartás 30%-kal csökkenti a szívroham és más szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A tanulmány kifejezetten cicákról szólt, de a kutatók feltételezik, hogy egy kutyákról szóló vizsgálat is hasonló eredményeket hozna.

Talán mindannyian tanulhatunk valamit a házimacskáinktól, akár a nyugalomról, akár a jelenlétről. Mindannyian igazolhatjuk időről-időre megfigyelve állatainkat, hogy nyugalmuk teljességét láthatjuk minden pillanatban. Az állatok lehetnek nagyon kicsik, de sokkal több hálára képesek, mint egy átlagember. Fokozott érzékelésük lehetővé teszi számukra, hogy teljesen összhangban legyenek a körülöttük lévő természeti világgal, hallásuk, szaglásuk, légzésük segítségével, hasonlóan a szent leckékhez, melyeket a jógában tanulunk. Lehetséges, hogy az emberiség legnagyobb veszte a természettől való eltávolodás volt, és talán szőrös kis barátaink segíthetnek nekünk megtanulni, hogy újra magunkévá tegyük ezt a forrást.

Kedves macska tulajdonosok, nagyon gyorsan bírjátok dorombolásra háziállatotokat, ők is csak erre várnak! Forrás: wikipedia.org

Leave a reply