• 28 JÚN 16
  • 0
  Készülék kölcsönzés

  Készülék kölcsönzés

  Többször foglalkoztunk már az ultrahangos érszűkület kezeléssel, melynek kapcsán a kezelésünket igénybe vevők 75-80 %-a (10-ből 7-8 ember!) javulásról, gyakran a panaszok (éjszakai lábfájdalom, zsibbadás, hideg ,- sápadt vagy akár kék végtagok, a gyaloglási távolság fájdalom miatti csökkenése stb.) drasztikus csökkenéséről, esetenként megszűnéséről számol be.

  Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az érszűkület kezelésének hatékony eszköze, az ultrahangos Microstim készülék ezentúl nem csak az Egészségházban érhető el, hanem otthoni kezelésre is kikölcsönözhető.
  Úgy gondoljuk, hogy ez a szolgáltatás elsősorban a vidéken lakó érszűkületeseknek segítség. Akár naponta kétszer is kezelheti magát, ami rövidíti a kúra időtartamát és anyagilag is előnyös.

  A készülék kezelése egyszerű.
  Az Egészségházban megismertetjük a készülék működésével és használatával.
  Egyéni terápiás javaslatot adunk, valamint egy kezelési naplót, amelyen a kezeléseket és az eredményeket, észrevételeket mindenki saját magának vezetheti! Így a kezelés-sorozat végén értékelhető eredményeket kapunk, melyeket kielemzünk és ennek függvényében adunk javaslatot az esetleges további teendőkről.

MyMail WordPress Plugin free