• 30 NOV 16
  • 0
  Allergia kezelése biorezonanciával

  Allergia kezelése biorezonanciával

  Biorezonanciás kezeléssel akár örökre megszabadulhatunk az allergia kínzó tüneteitől. A kezelés eredménye szempontjából mindegy, hogy mire vagyunk allergiásak, ezért az allergén kimutatásának (a diagnózisnak) kevés jelentősége van. Mindegy, hogy az allergia ekcémában, csalánkiütésben, vagy egyéb bőrtünetben, légúti panaszokban (orrfolyás, szemviszketés, könnyezés, tüsszögés, köhécselés, stb…) asztmában, esetleg egyéb tünetekben nyilvánul meg, az allergiás hajlamot, érzékenységet tudjuk kioltani, vagy lényegesen gyengíteni.

  A biofizikai kutatások révén ismertté váltak a sejtek és szövetek anyagcseréjét közvetlenül meghatározó, biofizikai jelátvitelen alapuló folyamatok. Ilyen tényező például a Föld mágneses erőtere, amelynek hiányában a szervezet irányítása felborul.

  Napjainkban a jelátvitel hatékonyságának optimalizálásával új, mindenki számára egyszerűen és fájdalommentesen végezhető egészség-karbantartó módszer vált elérhetővé: a biorezonancia-kezelés, amely a szervezet mindenkori szükségletei szerint befolyásolja az aktuális anyagcsere folyamatokat, mégpedig úgy, hogy a szervezet belső informatikai rendszerét harmonizálja természetes jelekkel. A módszer biztonságos, mert alacsony jelszinteken dolgozik, így nincsenek káros mellékhatások.

  Hamarosan itt a parlagfű „szezon”, ne várja meg az első tünetek jelentkezését, jelentkezzen most biorezonancia kezelésre. Általában heti két alkalom szükséges, és 8-10 kezelés kell a teljes tünetmentesség eléréséhez. Természetesen a kezeléssorozat hossza és eredménye egyénenként változhat, mindig függ az allergia típusától és fokától is.

  Bővebb információ: +36 (20) 584-29-42. (hétköznapokon 12-15 óráig).

MyMail WordPress Plugin free