• 01 DEC 16
  • 0
  Az allergia gyógyítása biorezonanciával

  Az allergia gyógyítása biorezonanciával

  Jó lenne végleg megszabadulni az allergiáról? Örökre búcsút inteni az orrfolyásnak, tüsszögésnek, szemviszketésnek? Mit szólna hozzá, ha ezentúl nem a tünetek csökkentését tűzné ki célul, hanem egyenesen az allergia okát szüntetné meg?


  A biofizikai kutatások révén ismertté váltak a sejtek és szövetek anyagcseréjét közvetlenül meghatározó, biofizikai jelátvitelen alapuló folyamatok. Ilyen tényező például a Föld mágneses erőtere, amelynek hiányában a szervezet irányítása felborul.

  Napjainkban a jelátvitel hatékonyságának optimalizálásával új, mindenki számára egyszerűen és fájdalommentesen végezhető egészség-karbantartó módszer vált elérhetővé: a biorezonancia-kezelés, amely a szervezet mindenkori szükségletei szerint befolyásolja az aktuális anyagcsere folyamatokat, mégpedig úgy, hogy a szervezet belső informatikai rendszerét harmonizálja természetes jelekkel. A módszer biztonságos, mert alacsony jelszinteken dolgozik, így nincsenek káros mellékhatások.

  Ne várja meg az első tünetek jelentkezését, jelentkezzen most biorezonancia kezelésre. Általában heti két alkalom szükséges, és 8-10 kezelés kell a teljes tünetmentesség eléréséhez. Természetesen a kezeléssorozat hossza és eredménye egyénenként változhat, mindig függ az allergia típusától és fokától is.

  Bővebb információ: 20/584-29-42.

MyMail WordPress Plugin free