• 01 DEC 16
  • 0
  Biorezonanciás kezelések akár az otthonában is

  Biorezonanciás kezelések akár az otthonában is

  A LENYO biorezonanciás készülékcsalád többcélú felhasználást tesz lehetővé. A LENYO Lux Biorezonanciás készülékek komplex otthoni kezeléseket tesznek lehetővé a különböző mindennapi problémák esetében éppúgy, mint adott betegségek rendszeres megelőző vagy terápiás kezelésében.

  A Lux – otthoni készülékek 96 programcsomaggal a teljes szervezet valamennyi szervrendszerét és sejttípusát képesek stimulálni, ezáltal a megfelelő, egészséges sejtműködést helyreállítani.

  Érdemes egy méregtelenítő programmal felkészíteni a szervezetet az öngyógyításra, ezután sokkal eredményesebb bármelyik terápia. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a hatékony eredmény elérése érdekében óriási segítség a szervezetünknek a megfelelő táplálkozás.

  Az Egészségházban szakembereink meghatározzák, hogy Önnek melyik típusú készülékre van szüksége, ezután megtanítjuk Önnek a helyes használatot. Ezután sem engedjük el a kezét, figyeljük a kezelések hatékonyságát, s ha szükséges, tanácsokkal, javaslatokkal látjuk el Önt. Forduljon hozzánk bizalommal, akár egy konkrét betegség kapcsán szeretné segítségül hívni a biorezonanciát, akár megelőző jelleggel, vagy stressz oldására!

  Dr. Kemény János: A módszer 70 éves története folyamán szervezetünk csaknem minden működésének információtartalmát megismerték. Betegségeink ezen információk (rezgések) blokkjaiból erednek. Ha rendezzük az információk megbomlott áramlását (megszüntetjük a blokkot), komoly reményünk lehet a javulásra, gyógyulásra.

  Az otthoni kezelésekkel és a biorezonanciával kapcsolatban a következő telefonszámon várjuk érdeklődését, kérdéseit: +36 (20) 9422-965.

MyMail WordPress Plugin free