• 01 DEC 16
  • 0
  Látásjavítás biorezonanciával

  Látásjavítás biorezonanciával

  A biorezonancia kezeléssel a szervezet megbomlott információs rendszerét igyekszünk rendbe hozni, ezáltal igen sok betegség, tünet javul, vagy akár meg is szűnhet.


  A módszert régebb óta alkalmazók szerint az egyik legsikeresebb terület a látásromlás kezelése. A módszer mindenkinek ajánlott: akinek látása nem tökéletes, akinek szeme esténként fáj, bevörösödik, gyakran könnyezik, reggelre bedagad, vagy rendszeresen csipás, annak hasznos lehet a kezelés. A szemüveget, kontaktlencsét viselőknek szintén javasolt a látásjavító program alkalmazása, sőt azok is részt vehetnek a kezeléssorozaton, akik éppen szemműtét előtt állnak, vagy már az operáció után vannak. A látásjavító program krónikus (hosszan tartó) betegségből származó látásgyengülés esetén is hatékony lehet, mert az egyes kezelő programok a háttérben károsító anyagcserezavarokat is jótékonyan befolyásolják.

  A biorezonanciás kezelés alapelve
  Az Egészségházban található eszközök nagyon gyenge intenzitású elektromágneses jelekkel (információkkal) dolgoznak. Ezzel segítjük azoknak az információs blokkoknak, meghibásodásoknak a megszüntetését, melyek a betegségeket, panaszokat, tüneteket okozzák. A gátolt információ áramlás felszabadítása visszaállítja szervezetünk öngyógyító, regeneráló működését. Sejtjeink, szöveteink szerveink összehangolt működése révén egész szervezetünk jól teljesíti feladatát – azaz jól alkalmazkodik környezetéhez, az adott körülményekhez, így biztosítja egészséges működését. A módszer fájdalom és mellékhatás mentes és igen sok betegség, tünet, panasz kezelésében bizonyította hatékonyságát- akár egyéb kezelés (műtét, gyógyszeres kezelés) kiegészítésére, vagy önállóan alkalmazva.

  Milyen eredmény várható?
  A szemproblémák oki kezelésére már régóta törekszünk. A gyógyszeres kezelés mellett/helyett alternatív gyógymódokkal (biorezonanciával, homeopátiával, szemtornával, vitaminokkal stb.) is jó eredmények érhetők el. Spanyolországban a biorezonanciás látásjavító program hatalmas sikert aratott, a résztvevők többsége az első 2-3 hét után jól észrevehető látásjavulásról számolt be. E mellett csökkentek, vagy eltűntek a szemüket érintő egyéb addigi tüneteik és egyéb testi (mozgásszervi, idegrendszeri) panaszaikban is jelentős javulás állt be (ennek magyarázata, hogy a látásjavító alprogram magában foglalja a szénhidrát anyagcsere, máj, vese, idegrendszer, érzelmi állapotunkra ható információkat, jeleket ).

  Bár már néhány nap után egyértelmű javulás tapasztalható, érdemes tovább folytatni a kezeléseket. A tünetek-így a látásromlás – enyhülése, megszűnte többnyire csak a „jéghegy csúcsa” de a működészavart alapvetően okozó és befolyásoló információ-áramlási zavarok továbbra is akadályozzák a teljes gyógyulást. Ezek harmonizálása alapvetően fontos a hosszú távú, tartós eredmény elérése érdekében. Ezért az 1 hónapos (heti 5-6 kezelés!) alap-kúra után további kezeléseket javaslunk.

  Programunk fontos része az állapotváltozás pontos követése, ami a résztvevő sikerélményéhez is nagyban hozzájárul. Bejelentkezés:+36 (20) 584-2942 (12-15 óra között)

MyMail WordPress Plugin free