• 01 DEC 16
  • 0
  Mi mindenre a jó a biorezonancia?

  Mi mindenre a jó a biorezonancia?

  Az Egészségházban 2013. tavasza óta végzünk biorezonanciás kezeléseket. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk forduló betegek problémáját a legmagasabb színvonalon tudjuk kezelni, gyógyítani. Folyamatos kapcsolatban állunk Lednyiczky Gáborral, aki a bioregulációs technológia szaktekintélye. Tavaly a vendégünk volt és az érdeklődőknek előadást tartott a biorezonanciáról, a kezelési lehetőségekről, a gyógyítási mechanizmusokról. Idén januárban ismét ellátogat hozzánk, ezúttal a városunkban tevékenykedő orvosokat tájékoztatja a használati lehetőségekről. Lednyiczky elmondta, hogy ez a technológia az elektromágneses hullámokat használja fel a gyógyításra, a sportolói teljesítmény fokozására, közérzetjavításra, a sérülések gyors gyógyulására, álmatlanságra, az emésztésre, a keringés javítására, a fájdalom elviselésére, de akár a stressz kezelésére is.

  A LENYO biorezonanciás készülékcsalád többcélú felhasználást tesz lehetővé. A LENYO Lux Biorezonanciás készülékek komplex otthoni kezeléseket tesznek lehetővé a különböző mindennapi problémák esetében éppúgy, mint adott betegségek rendszeres megelőző vagy terápiás kezelésében. A Lux készülékek 96 programcsomaggal a teljes szervezet valamennyi szervrendszerét és sejttípusát képesek stimulálni, ezáltal a megfelelő, egészséges sejtműködést helyre állítani.

  Az Egészségházban lehetőség van a készülék használatára, ahol munkatársaink segítségével meghatározzuk az Ön igényeinek megfelelő programcsomagot. Érdemes egy méregtelenítő programmal felkészíteni a szervezetet az öngyógyításra, ezután sokkal eredményesebb bármelyik terápia. Kiemelkedő területek, amelyekre tapasztalataink szerint hatékony és gyors segítség a biorezonancia: Stressz kezelése, szorongásos betegségek, depresszió, pánikbetegség, apátia, szellemi fáradtság . Nőgyógyászati problémák, régóta elhúzódó, nem diagnosztizált (ismeretlen eredetű), vissza-visszatérő betegségek végleges megszüntetése. Pl. petefészek problémák, meddőség, méh-gyulladások. Daganatos betegek kiegészítő terápiájaként nagyon ajánlott a biorezonancia. A sugárkezelés, kemoterápiás kezelések mellékhatásainak csökkentésére nagyon megbízhatóan alkalmazható.

  Főbb hatásterületei:

  • allergiák, látás-, hallás gyengülés, fülcsengés, csontritkulás, sérülések;
  • szorongás, pánikbetegség, immungyengülés;
  • a terhesség és a szülés lefolyásának megkönnyítése;
  • fizikai és a szellemi teljesítménynövelés;
  • dohányzásról és egyéb káros szenvedélyekről való leszoktatás.

  Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a hatékony eredmény elérése érdekében óriási segítség a szervezetünknek a megfelelő táplálkozás.

  Forduljon hozzánk bizalommal, akár egy konkrét betegség kapcsán szeretné segítségül hívni a biorezonanciát, akár megelőző jelleggel, vagy stressz oldására.

  A következő telefonszámon várjuk érdeklődését, kérdéseit: +36 (20) 9422-965

MyMail WordPress Plugin free