• 01 DEC 16
  • 0
  Végleg megszabadulni az allergiáról?

  Végleg megszabadulni az allergiáról?

  Örökre búcsút inteni az orrfolyásnak, tüsszögésnek, szemviszketésnek? Mit szólna hozzá, ha ezentúl nem a tünetek csökkentését tűzné ki célul, hanem egyenesen az allergia okát szüntetné meg?


  A biofizikai kutatások révén ismertté váltak a sejtek és szövetek anyagcseréjét közvetlenül meghatározó információ-átvitelen alapuló folyamatok. Napjainkban a jelátvitel hatékonyságának optimalizálásával új, mindenki számára egyszerűen és fájdalommentesen végezhető egészség-visszaállító, egészség-karbantartó módszer vált elérhetővé: a biorezonancia-kezelés, amely a szervezet mindenkori szükségletei szerint befolyásolja az aktuális anyagcsere folyamatokat, mégpedig úgy, hogy a szervezet belső informatikai rendszerét harmonizálja természetes jelekkel. A módszer biztonságos, mert alacsony jelszinteken dolgozik, így nincsenek káros mellékhatások.

  Legyen akár pollenallergiája, állatszőr allergiája, vagy étel-intoleranciája, a biorezonanciás kezelésekkel örökre megszabadulhat a kínzó tünetektől. Az eredmény nemritkán tartós, gyakran végleges.

  A kezelés eredménye szempontjából mindegy, mire vagyunk allergiásak, ezért az allergén kimutatásának (a diagnózisnak) kevés jelentősége van. Mindegy, hogy az allergia ekcémában, csalánkiütésben vagy egyéb bőrtünetben, légúti panaszokban (orrfolyás, szemviszketés, könnyezés, tüsszögés, köhécselés stb.), asztmában, esetleg egyéb tünetekben nyilvánul meg, az allergiás hajlamot (érzékenységet) tudjuk kioltani vagy lényegesen gyengíteni. (Dr. Kemény János)

MyMail WordPress Plugin free