előjegyzés

bejelentkezés alapján

rendelés

+36 (20) 584-2942
munkanapokon 12-15 óra között

MICROSTIM (ULTRAHANGOS) ÉRSZŰKÜLET KEZELÉS

Az Egészségház több, mint húsz éve ad otthont különböző egészségmegőrző, gyógyító és betegség megelőző tevékenységeknek. 2013. tavaszán több új szolgáltatással bővült kínálatunk. Az egyik közülük a MICROSTIM terápia, amely a keringés javításának egyik legújabb módszere.

A készülékkel végzett kezelésekkel a hajszálér betegségek súlyosbodását tudjuk megállítani a kollaterális (a szűkült vagy elzáródott erek körül kialakult elkerülő – áthidaló) erek megnyitásával, a keringés javítása révén. A kezeléssel a betegek állapotának gyorsabb/lassúbb javulása figyelhető meg, az érszűkület fokától függően. A kezelések során a szervezetbe váltakozó erősségű és rezgésszámú ultrahang hullámokat juttatunk be, melyek fájdalom- és mellékhatás mentesen átpásztázzák a testet elérve az összes eret. Ezeket a hullámokat egy – a beteg talpára rögzített – kezelőfej adja ki.

Az eljárás alkalmazható minden olyan esetben, amikor a panasz keringési rendellenességre vezethető vissza, továbbá eredményes a fizikai teherbíró képesség (pl. sport teljesítmény) növelésére is.

kezelés díja

1 alkalom: 1.300 Ft
10 alkalom: 11.000 Ft
20 alkalom: 20.000 Ft

MyMail WordPress Plugin free