Az Egészségházban foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatást is végzünk.
Tevékenységünk célja egyrészt – a dolgozók rendeletben előírt rendszeres vizsgálatával – az elkerülhető (foglalkozási eredetű) betegségeknek elejét venni, így a munkáltató terheit és felelősségeit csökkenteni, másrészt a dolgozók munkaképességét, egészségét védve életkilátásaikat, egészségüket javítani.

üzemorvosok

DR. BARTOS GÁBOR
DR. BÓDIZS KATALIN

kapcsolat

+36 (25) 502-621
+36 (25) 502-651

rendelés

hétfő-péntek: 7-10
hétfő-péntek: 7-10

Felhívjuk tisztelt Megbízóink figyelmét, hogy a hatályos rendelet értelmében a munkavállalót alkalmassági vizsgálatra kell küldeni

  • a munkába lépés előtt – előzetes alkalmassági vizsgálat;
  • legalább a rendeletben előírt gyakorisággal – időszakos alkalmassági vizsgálat (mi az évenkénti vizsgálatot tartjuk helyesnek);
  • 30 napot meghaladó betegállomány utáni munkába lépés előtt vagy ha alkalmatlannak tűnik a munkára – soron kívüli alkalmassági vizsgálat.

A vizsgálatok eredményeit elemezve tanácsot adunk a munkáltató felé leendő munkavállalójának megfelelő munkakörben való alkalmazására, illetve betegállományból visszatérő dolgozójának esetleges rehabilitációjához.

Hasznosnak tartjuk a vizsgálatokra online előjegyzést kérni, ennek mikéntjéről foglalkozás-egészségügyi szakasszisztenseinktől lehet érdeklődni.

MyMail WordPress Plugin free