GDPR IRÁNYELVEK

Cégünk, figyelemmel a hatályos rendeletekre (2011. évi CXII. törvény és az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27) valamint egyéb jogszabályi kötelezettségeink betartása jegyében felülvizsgálta eddigi adatkezelését és adatvédelmi intézkedéseit.

Az Egészségért Bt. fő tevékenysége pácienseink megbízása alapján a betegellátás és szerződéses megbízás alapján foglalkozás-egészségügyi tevékenység.

Tevékenységünk része még fentiekkel kapcsolatosan recepcióüzemeltetés, mely szűk körű adatigénnyel az előzetes időpont egyeztetést szolgálja.

Marketing tevékenységünk hírlevelek küldésében merül ki, amikor információkat küldünk rendezvényeinkről, eseményeinkről, újdonságokról.

Cégünk a megbízásaink és szerződéseink alapján adatkezelői és adatfeldolgozói feladatokat egyaránt végezhet.

Jelen adatkezelési tájékoztató célja, hogy segítse ügyfeleink, megbízóink, szerződéses partnereink és egyéb kapcsolataink tájékozódását a cégünknél kezelt személyes és különleges adatok tekintetében.

A szabályozás a már meglévő adatok kezelésére is vonatkozik.

Ha szeretné részletesen megismerni új adatvédelmi irányelveinket, kérjük, olvassa el a részletes Adatvédelmi Tájékoztatónkat.

MyMail WordPress Plugin free