előjegyzés

06 20 222-7697

AZ EGÉSZSÉG: TESTI, SZELLEMI ÉS LELKI HARMÓNIA

A kineziológia görög szóösszetétel, kinesis mozgást, logos pedig tudományt jelent. Mint holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő módszer, a kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.

A kineziológia eszközeit Dr. George Goodheart fedezte fel az 1960-as években. Az ő koncepcióját felhasználva Dr. John Thie a 70-es években összeállította a Touch for Health (Gyógyító Érintés) rendszerét. Azóta kineziológusok százezrei használják a módszer különböző, speciális ágait szerte a világon.

Magyarországon legelterjedtebb a Three in One Concepts (Három az Egyben).

A Three in One Concepts™ célja, hogy feltárja a múltban eltárolt negatív érzelmeket, hogy ne azok alapján döntsünk a jelenben Ne emlékek, rossz beidegzõdések vezéreljék cselekedeteinket, hanem szabadon, tudatosan válasszunk, tudva, hogy mindig van választás, és ezáltal kihasználjuk a bennünk rejlõ képességeinket. Hogy mindezt elérje, a kineziológus különbözõ stresszoldási technikákat alkalmaz, amelyek segítségével a páciens megszabadulhat a múltbéli eseményekhez tapadó negatív érzelmi töltéstõl. További, otthon is elvégzendõ korrekciós gyakorlatokkal erõsíti meg az érzelmi stresszoldást.

A One Brain™ a Three in One Concepts™ által összeállított módszer melynek neve (Egységes Agy) a két agyfélteke kiegyensúlyozására és integrálására utal. Ez a módszer különösen hatékony az érzelmi stresszoldásban, és mondhatjuk, hogy minden szinten oldást ér el a páciensnél, hiszen a testtel, a tudatossággal és a tudatalattival egyaránt foglalkozik.

A kineziológia Magyarországon 1997 óta a természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma.

Mi történik egy kezelésen?

A kezelés során egy első látásra meglepő eszközt használunk arra, hogy azonosítsuk a kezelés kiválasztott cél-témájához kapcsolódó energia-blokkokat és az energia-egyensúly létrehozásához szükséges korrekciókat. Ez az eszköz az “izomtesztelés”, amelyet Dr. George Goodheart fedezett fel 1964-ben.

A kineziológus kérdéseket tesz fel egy meghatározott rendszer szerint, miközben enyhe nyomást gyakorol a vizsgált személy kinyújtott karjára. A kar izmai – közvetítve az agy, illetve a test sejtes memória szinten tárolt információit – a kérdésekre erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal “válaszolnak”.

Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma tudatalatti szinten fekvő, valódi okára és a kialakult blokk jellegére, továbbá, hogy egyénre szabottan azonosítani tudjuk a szükséges beavatkozásokat. Az energia-egyensúly helyreállítására a kineziológus több száz korrekció közül választ az izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók kiemelkedő hatékonysággal bírnak és sokszor gyors változásokat okoznak, ugyanakkor mégis gyengédek és fájdalommentesek.

Miben segít a kineziológia?

  • A testi-lelki egészség és egyensúly létrehozásában és fenntartásában;
  • A vitalitás és energiaszint növelésében;
  • Az önbizalom és az önértékelés pozitív megerősítésében;
  • Kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában;
  • A céljaink elérését akadályozó belső akadályok felszámolásában;
  • A stresszek és félelmek kezelésében;
  • A kommunkikáció és az önkifejezés útjában álló gátak feloldásában;
  • Döntéshelyzetekben, egyéni választásunk meghozatalában;
  • Kapcsolataink mélyítésében;
  • Munkahelyi, családi konfliktusok és szexuális problémák rendezésében;
  • Önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk kialakításában;
  • Életminőségünk fejlesztésében.
MyMail WordPress Plugin free