Dr. Thomka György

Rendelések

Lézersebészet

Rendelési idők

szombat: 8.30 – 11.30

1976 óta dolgozom általános sebészként. A hagyományos műtéti technikák mellett 1990 óta foglalkozom lézersebészettel. Több évig ennek a szakterületnek az oktatójaként is dolgoztam.
Az általános sebészet területén a lézertechnikát elsősorban bőrfelszíni elváltozások kezelésére tudjuk alkalmazni. Kiváló kozmetikai eredményt biztosít jó sebgyógyulás mellett.
Alkalmazási területek:

  • anyajegyek eltávolítása, természetesen szükség esetén szövettani vizsgálattal;
  • szemölcsök kezelése;
  • tyúkszemek eltávolítása;
  • jóindulatú, kozmetikai problémát okozó bőrelváltozások megoldása.

A lézertechnikával nagyon jó hatásfokkal kezelhető a sok kínlódást okozó benőtt köröm. A mátrix eltávolításával pedig véglegesen megoldható ez a fájdalmas, kellemetlen betegség.

Járóbeteg rendelés keretében kezelhető, gyógyítható ezzel a módszerrel a kizáródott aranyér, a végbél berepedés, kiváltva a több napos kórházi ellátást. Az vázolt esetekben CO2 lézerrel dolgozom.

Rendelkezésemre áll egy új technológia, egy Q kapcsolt Nd-Yag lézerkészülék, amellyel lehetőség nyílt a körömgomba gyógyítására, valamint tetoválás eltávolítására a bőr sérülése nélkül. Ez a lézer kiváltja a számos mellékhatást okozó, drága gombaellenes gyógyszerek szedését. A megunt vagy elrontott tetoválások pedig testtájtól függetlenül eltávolíthatók, elhalványíthatók.

A rendelésen természetesen lehetőség van hagyományos, ambuláns sebészeti beavatkozások elvégzésére, akár szövettannal kiegészítve, valamint konzultációra.

A magánrendelésem 1995 óta működik Dunaújvárosban.

Naptár