Léránt Erika

Rendelések

Pszichológia

Rendelési idők

Előzetes egyeztetés alapján: +36 30 314-6533

Rég óta dolgozom a segítő szakmában, sok tapasztalatot szereztem a prevenció (megelőzés) területén, az egyéni tanácsadás és csoportos tréningek vezetése során is.

Szakpszichológusként azoknak kívánok segíteni, akik a stresszes hétköznapok rohanó világában valamilyen elakadással küzdenek. A lelki eredetű panaszok sohasem egyedül jelentkeznek. A különféle tünetek feltárása során célom a felborult lelki harmónia visszaállítása. Elsősorban párkapcsolati, házassági krízisekben és nevelési helyzetekben igyekszem a hozzám forduló kliensekkel együtt megtalálni a lehető legjobb megoldást. .Az életvezetésünk során tapasztalt diszharmónia /kiegyensúlyozatlanság/ mögött állhat sok esetben munkahelyi, egzisztenciális konfliktus is.

Gyakran találkozom a hangulatingadozás és szorongás tüneteivel, az elengedés nehézségeivel és a gyász okozta magánnyal is. A tanácsadási folyamat során az életkori krízisek, az önelfogadás és önbizalomhiány kezelésével is foglalkozom.

Minden esetben fontosnak tartom megtalálni, és személyre szabottan használni az általam elsajátított terápiás technikák közül azokat, ami a kliens /a hozzám fordulók/ élethelyzetéhez, és problémájához legoptimálisabban igazodik.