rendelés

bejelentkezés alapján

előjegyzés

+36 (20) 584-2942
munkanapokon 12-15 óra között

A lágylézer hatása

  • Az igen fájdalmas övsömör és bőr-herpeszfertőzések gyógyulási idejét megnegyedeli, az égését megfelezi.
  • A tenyér inainak rövidülését (Dupuytren kontraktúra) műtét nélkül csak a lágy lézer képes megszüntetni.
  • A sarokcsont-kinövések okozta fájdalmakat csökkenti.
  • A serdülők térd és sarokfájdalmának csökkentésére szinte az egyetlen lehetőség.
  • A lábszárfekély, teniszkönyök , sportsérülések, ízületi műtétek kiemelkedő hatású gyógyítója.
  • Azonnal növeli az anyatej mennyiségét.
  • A lágylézer erősíti a szövetek regenerációs képességét, lassítja a sejtek, szövetek öregedését. Mindezekkel nagymértékben javítja az életminőséget.

A lágylézer kezelés fájdalommentes, nincs mellékhatása.

A technikai fejlődés eredményeként az élet minden területén egyre tökéletesebb módszerekkel találkozunk. Ezek közé tartozik a LÉZER.
A gyógyításban a kemény (nagy teljesítményű) lézereket műtétekre, a lágy lézereket a test felületén (bőrön) vagy kissé mélyebben megjelenő betegségek, panaszok gyógyítására használják.

A lágy lézersugár nem okoz sejtkárosodást, segíti a beteg sejtek eredeti működésének visszaállítását. Javítja a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképződését, az ellenanyag termelést, a vérkeringést. Csökkenti a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja az egyáltalán nem, vagy igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladás- csökkentő hatású. A lézerfény hatására megnövekedett ellenanyag termelés javítja a szervezet általános védekezőképességét. Sérülésnél az ödéma (vizenyő) csökkentése és vérömleny felszívása révén csillapítja az izom és ínfeszülést, így a balesetet szenvedett beteg igen hamar megszabadulhat a fájdalmától.

MyMail WordPress Plugin free