Papp Anita

Rendelések

Mentális segítő

Rendelési idők

Telefonos bejelentkezés alapján: +36 30 129 4747

Papp Anita mentális segítő, tanácsadó, coach vagyok. Ha röviden szeretném bemutatni magam, akkor is el kell mondjam: kevés olyan jellemző tulajdonságom van, ami annyira meghatározna, mint a szenvedélyes emberszeretetem. Nagyjából húsz éves felnőttképzési, tanári, tanítói múltam mellett úgy érzem, hogy tanácsadóként a valódi rendeltetésemet találtam meg. A saját krízisem által ért meg bennem az elhatározás, hogy a segítői pálya felé forduljak, hisz a magam bőrén érezhettem, hogy mit adhat, és mennyit ér az időben kért, és kapott lelki segítség. Bizonyára sokaknak szüksége van egy ítélkezés nélküli, együttérző, és korrektív kapcsolatra!
Előfordul, hogy olyanok keresnek meg, akik több pszichológust is „elfogyasztottak” már, de nem sikerült bizalmi kapcsolatot kialakítaniuk, megnyílniuk, valameddig eljutottak, de az eredeti konfliktusuk megmaradt. Azt mondják, velem könnyű kapcsolódni, talán éppen amiatt, hogy sok száz emberrel volt tanárként is személyesebb jellegű kapcsolatom, kisiskolásokkal, kamaszokkal, és felnőttekkel is. Természetemből fakadóan az oldott hangulatra törekszem, nem szeretem a merevséget, és nem használok szakzsargont sem. A munkámban teljes személyiségemmel, ha lehet humorral, és empátiával veszek részt.
A Doktor Kollár Iskola pszichológus-filozófus professzora okításával végeztem személyiségfejlesztő Coach-ként, és mivel a pszichológia áll az érdeklődésem középpontjában, folyamatosan képzem az óta is magam. A konzultációk során a viselkedést meghatározó sémák megismerésére, és az akadályokat okozó berögződések lecserélésére törekszünk majd.
Mára sokak tudata már megérett arra, hogy igénye legyen fejlesztenie magát, nem csak a világot, önmagát is szeretné megismerni. Többé már nem azon fáradozik, hogy a szőnyeg alá söpörje a problémákat, vagy minden(ki) mást okoljon érte, hanem meg szeretné ismerni azoknak a saját belső világában rejlő gyökereit, hogy megérthesse és korrigálhassa azokat. Röviden szólva az utat keresi a valódi jóllét felé, a megoldásokat az élete problémáira.
Ha úgy érzi, hogy Ön is ezek közé az emberek közé tartozik, vagy megoldhatatlannak látszó problémával szembesült, javaslom, kérjen segítséget!
Konzultációs lehetőségért keressen a +36 30 129 4747 telefonszámon.