Dr. Csubák Dávid

Rendelések

Ultrahang

Orvosi diplomámat 2019-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg. Már az egyetemi évek alatt a radiológia állt érdeklődésem középpontjában, ezért diplomamunkámat is e témakörben írtam. Tudásvágyam kielégítése és tapasztalat szerzés céljából a Honvédkórházban helyezkedtem el rezidensként, ahol betekintést nyerhettem a képalkotó eljárások valamennyi területére, illetve számos elváltozás diagnosztizálásában szerezhettem gyakorlatot. A diagnosztikai eljárások megismerése során az ultrahang vizsgálatok váltak szívügyemmé, ahol személyes kapcsolatot alakíthatok ki a páciensekkel, közösen átbeszélhetjük panaszaikat, amely elvezethet a megfelelő diagnózis felállításához. 

Érdeklődési területeim közé tartozik továbbá valamennyi régió képalkotó eljárása, különösen a sürgősségi okból végzett vizsgálatok, illetve a modern képalkotó technikák, orvoslás informatikai és digitális kihívásai.

Az alábbi régiók ultrahang vizsgálatára várom pácienseimet: hasi és kismedence, pajzsmirigy, here, lágyrész, nyaki és végtagi erek.

Naptár