Dr. Szakállas Rita

Rendelések

Dr. Szakállas Rita vagyok, 2014 júniusában szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, majd ez év szeptemberben helyezkedtem el csecsemő- és gyermekgyógyászati szakterületen a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetében. 2020-bán csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosi képesítést szereztem. Jelenleg is félállásban a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Sürgősségi Betegellátó Osztályán dolgozom. 

Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így 2017 őszén IBCLC szoptatási tanácsadó képesítést is szereztem, valamint nagy hangsúlyt fektetek az edukációra: szülőknek tartok újjáélesztési tanfolyamokat önkéntes orvosként. Nagyon szerencsésnek vallom magam, hogy az orvoslás legcsodálatosabb részeként gyermekgyógyászattal foglalkozhatok. Fontosnak tartom, hogy a gyermekekre ne csak pácinesként tekintsek, hanem egyéni- személyre szabott orvoslással, és tanácsadással segítsem a gyermekek fejlődését, folyamatos kapcsoltatással a szülők irányába.

Általános gyermekgyógyászati kérdésekkel, akut megbetegedések esetén, védőoltás beadásával fordulhatnak hozzám Pácienseim. Szeretettel várom a gyermekeket újszülött kortól 18 éves korig.