Gyermekgyógyászat

Ki ne szeretné gyermekének mindenből a legjobbat adni?

Amikor a gyermek beteg, az aggódó szülő számára a legnagyobb biztonságot egy szimpatikus, gyermekszerető, jól felkészült szakorvos jelentheti. Dr. Szakállas Rita a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet csecsemő- és gyermekgyógyász, szoptatási tanácsadó szakorvosa széleskörű tapasztalattal rendelkezik a legkisebbeket érintő megbetegedések területén. A vizsgálatok, konzultációk során kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a gyermekek életkorának megfelelő módszereket alkalmazva, a szülőket részletesen tájékoztatva, személyes orvoslással, tanácsadással segítse a gyermekek gyógyulását, egészséges fejlődését.

Tudjuk, hogy minden szülő számára a gyermeke egészsége a legfontosabb. Gyermekgyógyászati magánrendelésünkön Doktornőnk az ellátás mellet nagy hangsúlyt fektet a kommunikációra, időt szakít arra, hogy az aggódó szülőnek legyen ideje feltenni kérdéseit és azokra megnyugtató választ is kapjon.

Szakorvosunk IBCL szoptatási tanácsadóként a szoptató anya és a szoptatott csecsemő különleges igényeit szem előtt tartva segít megelőzni, felismerni, illetve megoldani a szoptatással kapcsolatos problémákat is.

Legyen szó általános gyermekgyógyászati kérdésről, akut megbetegedésről, védőoltás beadásáról vagy akár szoptatással kapcsolatos problémáról, forduljon bizalommal gyermekorvosunkhoz, akinek kiemelkedő szakmai tapasztalata, gondoskodó hozzáállása, empátiája a legkisebb betegek számára is biztonságot, kellemes élményt jelent.