Dr. Bakti Éva

Rendelések

Dr. Bakti Éva vagyok

1996-ban végeztem a Budapesti Orvostudományi Egyetemen (SOTE)

Az egyetem elvégzése után gyermekgyógyásznak készültem, azonban saját gyermekem betegsége kapcsán alternatív gyógymódok kerültek a látóterembe.

Elsősorban a HOMEOPÁTIA több mint 20 éve.

Képesítéseim:

2006-ban végeztem el a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület Klasszikus Homeopata képzését

2009-ben Homeopátiás Licence vizsga

2010 Shüssler arcdiagnosztika

2016 Antropozófus orvos 

Jelenleg CHE Homeopata képzésben veszek részt, amely a Londoni Homeopátiás képzés akreditált Magyarországi képzése a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság által

A Holisztikus gondolkodásmód az életem része. 

Az ember az Antropozófia alapján TEST-LÉLEK-SZELLEM egységéből épül fel, amelyek harmonikus működése szükséges az egészséges állapothoz.

Hahnemann a Homeopátia atyja ezt úgy fogalmazza, hogy a betegség az életerő elhangolódása miatt alakul ki, amit a természetből vett Homeopátiás szerek segítségével vissza tudunk állítani.

Mivel Holisztikusan nem betegségben gondolkozunk, hanem mindig az egész embert gyógyítjuk nehéz meghatározni diagnózisként, hogy mit is lehet Homeopátiával gyógyítani. A homeopátia már akkor is tud segítséget nyújtani amig a panaszok hátterében nincs szervi eltérés.

A Homeopátia 0-99 éves korig alkalmazható, mivel mellékhatás mentes várandósságban is. Én gyerekeket 2-3 éves kortól tudok fogadni. 

A Homeopátia komplex gyógymód, ami egyaránt figyelembe veszi a testi panaszokat a lelki, és a mentális állapotot is.

A Homeopátiás esetfelvétel 1-1,5 órás „beszélgetésből” áll. 

A Homeopata kíváncsi lesz az aktuális panasz minden jellemzőjére, mikor kezdődött, mi váltotta ki, hogy jelentkezik, mitől lesz jobb-rosszabb. A korábbi betegségekre panaszokra. Az élettörténetre, családban előforduló betegségekre. A szervezetre jellemző általános jellemzőkre, étvágy, alvás, hőérzet…

Ezek összessége alapján választ egy személyre szabott Homeopátiás szert, így a szerválasztás és az adagolás mindig egyéni.

A kezelés és a gyógyulás ideje szintén egyéni, amit számos tényező befolyásol, a betegségek általában nem egy nap alatt alakulnak ki, ezért a szervezetnek is időt kell adni, hogy visszaállítsa az egészséget. A Homeopátia természetesen és kíméletesen segít visszaállítani a szervezet egyensúlyát.

Naptár