Dr. Bakti Éva

Rendelések

1996-ban végeztem a Budapesti Orvostudományi Egyetemen (SOTE).

Az egyetem elvégzése után gyermekgyógyásznak készültem, azonban saját gyermekem betegsége kapcsán alternatív gyógymódok kerültek a látóterembe. Elsősorban a HOMEOPÁTIA több mint 20 éve.

Képesítéseim:

  • 2006-ban végeztem el a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület Klasszikus Homeopata képzését
  • 2009-ben Homeopátiás Licence vizsga
  • 2010 Shüssler arcdiagnosztika
  • 2016 Antropozófus orvos
  • Jelenleg CHE Homeopata képzésben veszek részt, amely a Londoni Homeopátiás képzés akreditált Magyarországi képzése a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság által

 

A Holisztikus gondolkodásmód az életem része.

Az ember az Antropozófia alapján TEST-LÉLEK-SZELLEM egységéből épül fel, amelyek harmonikus működése szükséges az egészséges állapothoz. Hahnemann a Homeopátia atyja ezt úgy fogalmazza, hogy a betegség az életerő elhangolódása miatt alakul ki, amit a természetből vett Homeopátiás szerek segítségével vissza tudunk állítani.

Mivel Holisztikusan nem betegségben gondolkozunk, hanem mindig az egész embert gyógyítjuk nehéz meghatározni diagnózisként, hogy mit is lehet Homeopátiával gyógyítani. A homeopátia már akkor is tud segítséget nyújtani amig a panaszok hátterében nincs szervi eltérés.

A Homeopátia 0-99 éves korig alkalmazható, mivel mellékhatás mentes várandósságban is. Én gyerekeket 2-3 éves kortól tudok fogadni.

Előjegyzés alapján várom kedves Pácienseimet!


Naptár