Endrefi-Konics Julianna

Rendelések

Hangtálterapeuta

Rendelési idők

Hétfő, Péntek: 8.30-18.30

Péntek: 8.30-11.50

Fiatal korom óta érdekelnek az alternatív gyógymódok, és ez csak megerősítést nyert, amióta megszületett két fiúnk, és egy kislányunk, akik folyton feladatok elé állítanak minket férjemmel együtt, mind a prevenció, mind pedig a gyógyítás terén.

Több, mint 10 éve, hogy először elvégeztem Kecskeméten a Balla-hangtálterápia képzést. Amolyan szerelem volt első hallásra. A tálak csodálatos megjelenése, hangja és hatása igazán magával ragadó. Sokáig csak a magunk megsegítésére használtam, aztán egyre inkább elkezdett foglalkoztatni a dolog, hogy ezt a csodát hogyan lehet más számára is elérhetővé tenni. Időközben beiratkoztam Budapesten Spirituális lélekgyógyász szakra. Emellett elvégeztem egy Immerzív Meditációs coach, Hipno meditációs képzést is.

A motivációm kezdetben az önfejlesztés volt, hogy hogyan tudom, mind a magam, mind pedig a családom működését, életét megérteni, és megkönnyíteni a hétköznapokban. Majd egyre erősebben éreztem, hogy ezt másoknak is át kell adnom. Elkezdtem iskolákban, óvodákban, nyári táborokban csoportos hangfürdőt tartani gyerekeknek. Majd hívtak felnőtt csoportokba, és mindemellett elindítottam az egyéni terápiákat is. Szerveztem már 4 napos elvonulást felnőttek részére, aminek szintén nagy sikere volt.

 

Jelenleg egyéni és csoportos foglalkozásokat tartok, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.