Balla-hangterápia kezelés

A hangterápia egy évezredek óta használt gyógyítási forma, mely a hangok és rezgések gyógyító erejét használva fontos eszköze az egészség megőrzését szolgáló alternatív eljárásoknak, gyógyulási folyamtok fokozásának. A hangterápia holisztikus megközelítéssel nem csak a fizikai testre összpontosít, hanem az ember valamennyi aspektusát – fizikai, érzelmi, mentális, spirituális – figyelembe veszi.

A hangtálak működése, azok rezgésén alapszik. A rezgés a testben szétterül, mint egy vízbe dobott kavics, ingerli a sejtek hártyáját és felébreszti a sejteket.

A hangterápiás kezelés hatására – azon kívül, hogy kellemes, megnyugtató meditációs állapotba juttat – oldódnak a bennünk lévő érzelmi és fizikai feszültségek. A terápia során ellazulnak a fáradt, feszült izmok, harmónizálódik a légzés, pozitívan hat a keringésre, az anyagcserére, pihenteti az idegrendszert. Ez az ellazult, feszültségmentes állapot segít a szervezet öngyógyító folyamatinak aktiválásában, immunrendszerünk erősödik, energiával töltődik fel.

Amennyiben szeretne változtatni az életén vagy szeretné jobban megismerni önmagát, próbálja ki hangtál kezelésünket, mely:

  • Enyhíti a stresszt, fáradságérzetet
  • Csökkenti a szorongást
  • Fokozza a kreativitást, koncentrációt
  • Aktiválja a test öngyógyító mechanizmusát, növeli a vitalitást, erősíti az immunrendszert
  • Segíti a testi és a mentális egyensúly helyreállítását.