Szabó Gréta

Rendelések

Dietetika

Rendelési idők

hétfő: 16.15 -17.45

Igény esetén más időpontok is egyeztethetők a +36 20578-8894-es telefonszámon

Dietetikus diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem 2017-ben.
Táplálkozással, életmóddal és mozgással kapcsolatos problémák megoldásában nyújtok segítséget a hozzám forduló klienseknek.
Munkámmal a különféle betegségben szenvedők életminőségén szeretnék javítani és a gyógyulásukat elősegíteni a megfelelő étrendi tanácsokkal.
Továbbá nagy hangsúlyt fektetek az egészségnevelésre és a tudatos, egészséges táplálkozás kialakítására. Segítek az egészséges testsúly elérésében, akár annak csökkentésére vagy éppen növelésére van szükség. Azt vallom, hogy az egészséges táplálkozás és életmód nem a lemondásokról, hanem a mértékletességről és a változatosságról szól.
A táplálkozás mellett, a sport egész életemben fontos szerepet játszott, ezért úgy döntöttem, hogy a táplálkozástudomány területén megszerzett tudásomat kiegészítem a sport eszközeivel és ezzel további támogatást nyújthatok a hozzám fordulóknak. 2020-ban az IWI Nemzetközi Fitness Iskolánál csoportos fitness instruktor végzettséget szereztem és jelenleg obes, túlsúlyos kliensek számára tartok fitness órákat.
Igyekszem mindig az egész embert figyelembe venni, a kliens környezetéhez, problémájához, lehetőségeihez alkalmazkodva segítséget nyújtani. Hiszem, hogy az életvitelbe bevezetett rendszerességgel, a kiegyensúlyozott napi életritmussal számos betegség megelőzhető és a kialakult problémák is gyógyíthatók.
Keressenek bizalommal, ha egy hosszú távú, egészségre törekvő és minőségi életmódváltásban gondolkodnak, ha betegség specifikus diéta kialakítására van szükségük, illetve, ha tudni szeretnék a miért, a mit, a mikor és a mennyit kérdésekre a választ.

Minden esetben hiteles, részletes és naprakész információkkal fogok szolgálni.

Naptár