előjegyzés

bejelentkezés alapján

+36 (20) 584-2942
munkanapokon 12-15 óra között

Társaságunk egyik fontos célja az egészség védelme, a betegségek megelőzése. Ezt céloztuk meg az állami egészségügyben elérhetetlen, illetve hosszú várólistás vizsgálatok gyors lebonyolításával, így az ultrahang vizsgálatoknál jellemző két és fél – három hónapos várakozást lerövidítettük pár órára, napra. Rendeléseinken nőgyógyászati-, hasi szervek-, emlő-, erek-, lágyrész-, pajzsmirigy ultrahangvizsgálatokat végzünk. Ultrahang vizsgálat bármely korban végezhető. 50 éves kor fölött mindkét nemnél javasolt rendszeres has-kismedence és a nyaki erek ultrahang vizsgálata.

Milyen időközönként ajánlott?
A vizsgálat panaszmentes felnőttek esetében 1-2 évenként ajánlott (általános állapottól és rizikófaktoroktól függően), illetve panasz esetén, vagy ha az orvos kontrollvizsgálatot kért.
Abban az esetben is érdemes az Egészségház ultrahang vizsgálatára jelentkeznie, ha valamely szakrendelés UH vizsgálatra küldte Önt, de nem szeretne hosszú heteket várni. A bizonytalanság nem jó terápia, szerencsésebb, ha mielőbb kiderül, hogy nincs miért aggódnia. Ha pedig elváltozást mutat a vizsgálat, úgy jobb mihamarabb elkezdeni a gyógykezelést.

Van-e a vizsgálatnak kockázata, illetve mellékhatása?
Az ultrahangnak biológiailag káros hatása nincs, a kezelés alatt használt gélnek sincsenek mellékhatásai.

MyMail WordPress Plugin free