A Kriella™ Krill olaj egy új táplálék-kiegészítő, ami még Európában is világújdonságnak számít. A gyermekeknek készített változata eper ízű, kis méretű, így a gyerekek könnyen és szívesen fogyasztják.

Három összetevőjét érdemes megemlíteni:

Omega-3 zsírsav, ami megtalálható a hidegvízi halakban; mint lazac, makréla, hering és szardínia.
A szervezet nem képes előállítani, ebből adódóan szükség van az omega-3 rendszeres bevitelére. Az Omega-3 zsírsav elengedhetetlen az agy fejlődéséhez, az immunrendszer erősítéséhez. Fogyasztása nagyon hasznos bármilyen korú gyermek részére. További előnyei: jobb agyi és központi idegrendszeri fejlődés, valamint egészségesebb bőr.

Foszfolipidek: a krill olajban az omega-3 foszfolipid formában vagy speciális zsírmolekulaként található, mely lehetővé teszi a szervezetnek a jobb felszívódását és hasznosítást, szemben a halolajjal,ahol az Omega-3 trigliceridhez kötve található, mely kevésbé képes az emberi szervezetben a felszívódásra.

Asztaxantin: az egyik legerősebb antioxidáns. Ez egy piros pigmens ami néhány tengeri élőlényben található, beleértve a homárt, lazacot, a garnélákat és a rákokat. Az Asztaxantin adja a krill olaj piros színét és teszi lehetővé a hosszú eltarthatóságát, megtartva előnyős tulajdonságait.

400-szor hatékonyabb, mint az E vitamin és 25-ször, mint a Karotin. Az antioxidánsok, mint az Asztaxantin lelassítják és megszüntetik az oxidációs folyamatokat a szervezetben. Ráadásul semlegesítik a DNS-károsító szabadgyököket.

A Krill olaj hatékonyan használható tanulási nehézségek esetén, autizmusban szenvedő gyermekek kiegészítő terápiájára, nyugtalan, ideges, szorongó gyermekek kezelésére.